Jumat, 24 Juni 2011

Download The Sims 3 : World Adventure (Mediafire) Full PC Game

Free Download Games The Sims 3 : World Adventure | MF Link | Simulation | 5,7 GB
Di Postingan kali ini saya akan share game The Sims 3 : World Adventure Full Version, game ini bukan game RIP, jadi ukuran game ini lumaya besar yaitu 5,7 GB, saya share game ini karena banyak request dari teman - teman Catatan Mathin, untuk yang suka sama game ini silahkan di download gamenya, tapi hati-hati ketika mendownload, karena ukuran game ini cukup besar.

Game Info :
Take your Sims on the adventure of their lives with The SimsTM 3 World Adventures. Guide your Sims to acclaimed fortune-or potential doom. Take your Sims to exotic destinations to hunt for hidden treasures. Uncover new skills, experience new personality traits and garner rewards, if your Sims succeed. Explore ancient tombs in the pyramids of Egypt, master martial arts in the Far East, and discover rich culture and famous landmarks in France.

  • Accept challenges, find treasures, discover what's lurking in hidden 
  • caves and more
  • Explore famous landmarks in China, Egypt, and France
  • Learn new skills like photography and pursue new opportunities
  • Meet new Sims from exotic locations and share their cultures
  • Customize your Sims homes with new styles & artifacts from their
  • adventures

Screenshoots :




Minimum System Requirement :

  • PC OS: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 or Windows 7
  • Processor: (XP) 2,0 GHz P4 or equivalent, (Vista or Windows 7) 2.4 GHz P4 or equivalent
  • RAM: (XP) 1 GB; (Vista or Windows 7) 1,5 GB
  • Hard disk: at least 3, * 5 GB of free space and at least 1 GB additional space for save games and created materials.
  • Video Card: compatible with DirectX 9.0c, graphics card with 128 MB of video memory, with support for Pixel Shader 2.0
  • 9,6 GB during the installation with the game The Sims 3.
Download Link (Mediafire) 5,7 GB
Pass MF : www.netkingvn.com | Pass RAR : NUKEM

Note : Rar hasil download mungkin Corrupt, jadi ikuti langkah dibawah untuk perbaiki rar corrupt tersebut

Tips To Solve corrupted part/file:
1. Open the corrupted file
2. Press Alt + R and press OK
3. It will be the new file, rename it to original file.

6 komentar:

anugrah mengatakan...

cara installnya gimana gan ?

meraih mimpi mengatakan...

gan gimana nih cara installnya ? kok komentar saya tidak ditanggapi ?

meraih mimpi mengatakan...

jadi malas nih downloadnya klo comment saya tidak ditanggapi ...

nia mengatakan...

kak, kayaknya url mediafire yg part 6 ngga jalan ~~ ngga bisa ke download...

thanks

iamreta mengatakan...

Cari The Sims 3 Collection?

getsims.blogspot.com tempatnya

Tukar Link bos...

Anonim mengatakan...

gw lgi nyari game sexs ( adult ) klo ad share om

Posting Komentar

Silahkan Tinggalkan komentar anda, jika ada kesalahan pada artikel yang saya posting, atau ada link mayi, dan jika ada saran untuk kemajuan blog ini, silahkan tulis komentar dibawah ini.... Komentar kalian sangat berarti bagi saya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons