Kamis, 07 Juli 2011

Download Red Alert 2 RIP Portable (Mediafire) 140 MB

Download Game Red Alert 2 RIP | Portable | Mediafire Link | Genre : RTS | 140 MB
Game Red Alert 2 Portable ini adalah game ber-genre RTS / Strategy yang berlatar tentang perang antar Soviet dengan Amerika serikat tapi modelnya game perang modern atau perang gaya robot, buat para penggemar game Real Time Strategy game ini sangat kereb banget untuk dimainkan, game ini sedikit mirip dengan empire earth, tapi game ini dikhususkan perangnya menggunkan tembakan dan laser, Yang Jelas, ini merupakan game real time strategy yang gak boleh di lewatkan..... 
Screenshoots 




Download Link (Mediafire) 140 MB

Minimum Requirements System : 
  • PII 266 or equivalent
  • RAM:64 MB RAM
  • CD-ROM: 4X CD-ROM
  • Video Memory: 2 MB VRAM
  • Hard Drive Space: 350 MB
  • Mouse: Yes
  • Sound Board: Yes
  • DirectX: DirectX v7.0a



Review in English 


Considering its elite heritage, Command & Conquer: Red Alert 2 has a lot to live up to. The Command and Conquer series essentially defined 2D real-time strategy on the PC and developer Westwood Studios continues to be a leader in that genre. Built on the Command & Conquer: Tiberian Sun engine, Red Alert 2 has been tweaked to allow even larger battles and a more user-friendly interface. Units now can garrison in buildings, adding another strategic twist.

The Red Alert 2 episode takes place some time after the original Red Alert. Stalin is dead and has been replaced with the new "evil leader," General Romanov. Some of the action takes place close to home for the Allies in this episode, with Soviet forces invading New York City and Washington D.C. As Command & Conquer: Red Alert 2 sticks to the same basic storyline and gameplay design while featuring new weapons and recognizable battlefields, real-time strategy fans should find it a worthy addition to Westwood's Command & Conquer series.


Note : Jika memakai windows 7, set compability ke winXP


Tags: Download game RED ALERT, Kumpulan game RTS, download game gratis RED alert, Download Red Alerts 2 FULL RIP,Free Download Game Red Alert 2 Portable, trik Red Alerts 2 RIP, download Red alert 2 compressed, Mediafire Link

6 komentar:

Anonim mengatakan...

thanks kk .. di blog kakak ... trnyta ad bnyak game bagus

Anonim mengatakan...

thanks for the games.. i'm very appreciate it

Anonim mengatakan...

hello kk uploader file nya kok fah g ada g di update lg ya?
saya pun juga mau ni game tolong ya kk uploader thx.

Wiku mengatakan...

Gan request the sims 2 klo sdah ada y rip ea kk

Anonim mengatakan...

Gan ini portable yah?
cara mainnya gimana?
Thanx

mediun ae mengatakan...

kak, ni part 1 nya gak mau kedonlod

Posting Komentar

Silahkan Tinggalkan komentar anda, jika ada kesalahan pada artikel yang saya posting, atau ada link mayi, dan jika ada saran untuk kemajuan blog ini, silahkan tulis komentar dibawah ini.... Komentar kalian sangat berarti bagi saya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons